Firme Constructii Pitesti

Constructii Pitesti

Constructii case si vile Termoizolatii. Depozit de materiale pentru constructii. Fier forjat

Altmetal Clasic

Comercializeaza materiale pentru: instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, lacuri si vopsele, organe de asamblare.

SC Alvvimar SRL comercializeaza materiale de constructii, acoperisuri, obiecte din inox, fier forjat si amenajari.

Amenajari spatii verzi, modernizare urbana, zone de agrement.

Amvic produce cofraje inglobate termoizolante , placi de polistiren ignifugat expandat , cofraje pe baza de neopor, asigurara consultanta privind proiectarea si adaptarea proiectelor de constructie cu sistem AMVIC, calculul structurii de rezistenta.

Argecom

Firma de constructii care realizeaza drumuri, constructii cladiri, etc.

S.C. ARGIF S.A. executa lucrari de constructii montaj. Prestatii cu mijloace de transport si utilaje terasiere. Vanzari de produse de balastiera din statia de sortare.

Constructii civile si industriale, pardoseli epoxidice, amenajari interioare si exerioare si servicii profesionale in constructii speciale.

Building Astrom

Un partener care învinge timpul este viziunea firmei de constructii Building Astrom, societate cu activitate in domeniul constructiilor civile si industriale.

Carpati Com

Domeniul de activitate este cel al constructiilor industriale si casnice, amenajari.

Fondata in 1993 cu capital integral privat, COMESAD Pitesti a debutat in activitatea de constructii – montaj in domeniul industriei petroliere.

Firma specializata in domeniul constructiilor .

Construct Steel Market

Executa constructii civile, constructii industriale, instalatii sanitare, termice si electrice.

Confectii metalice. Fier forjat (porti, garduri,balustrade). Inox. Balustrade din sticla cu mana curenta din lemn.

.....

constructii civile si industriale,confectii metalice, amenajari interioare si exterioare, hidroizolatii

Constructii imobile, proiecte, finisaje, amenajari

Electro Metal Construct EMCO SA

S.C. Electro Metal Construct EMCO S.A. s-a afirmat printre constructorii de retele electrice de joasa, medie si înalta tensiune.

Gelus Company Construct

Acoperim toate lucrarile necesare unei constructii. Ne ocupam de constructii de la A la Z, de la proiectarea pana la mobilarea locuntei.

Proiectarea si implementarea de hidroizolatii durabile , cu o garantie de 15-25 ani pentru impermeabilitate pentru toata durata de viata a suprafetei tratate .

S.C. IMUC S.A. a luat fiinta in anul 1960 ca filiala a Trustului de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti, TMUCB din care s-a desprins in anul 1991. SC IMUC PITESTI SA are implementat si mentine un sistem de asigurarea calitatii pentru: proiectare, fabricare, asamblare si repararea instalatiilor din indust

Kranz Eurocenter vine pe piata romaneasca cu solutii complete si eficiente pentru afacerea ta. Avand o experienta solida in domeniul constructiilor, Kranz Eurocenter pune la dispozitia clientilor sisteme tehnice moderne, furnizeaza materiale de constructii si ofera consultanta de specialitate.Kranz

Firma de proiectare in constructii S.C MODVEST CONSTRUCT 2000 S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 avand ca scop oferirea de solu?ii complete pentru proiectare, avizare ?i punere in oper? a lucrarilor de constructii.

Constructor imobiliar

Newer SRL

Materiale de constructii.

Activeaza in domeniul constructiilor de case, cladiri de birousi, cladiri industriale, hale, amenajri interior exterior, etc.

Pro TC Grup

Pro TC Grup e parte din grupul de firme alcatuit cu Pro TC Termoinstal si RoyalConstruct.

Domeniu CAEN 4521 - Constructii de cladiri si lucrari de geniu civil

Sab

.....

Someco SA

Firma activeaza pe piata constructiilor civile si industriale.

Firma de constructii din Stefanesti Arges, infiintata in 1994.

Total Building Milenium

Total Building Milenium construieste hale metalice,ofera servicii de proiectare, executie structura si montaj.

Zeus SA

Zeus SA este pe piata din 1994, si se prezinta ca antreprenor pentru lucrari de constructii civile, industriale si instalatii, producator de tamplarie de lemn, aluminiu si PVC.