Eveniment la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti

Eveniment la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti

Data: 13-10-2014
 Pitesti

Evenimente culturale romanesti la Muzeul Golesti, anul 2014.

In luna lui octombrie, la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti puteti lua parte la S?rb?toarea toamnei la Gole?ti, manifestare cultural-artistica nationala. Colaboratori: Academia de Stiinte Agricole si Silvice ''Gheorghe Ionescu Sisesti'', ONIV, ADAR, ASAS, Statiuni viniviticole din Romania, producatori autohtoni.

Pe 3 noiembrie 2014 are loc evenimentul Micii artisti ai traditiilor, editia a V-a expozitie temporara de creatie populara.

Pe 13 noiembrie 2014 are loc Simpozinonul judetean Patrimoniul cultural national trecut si perspectiva, editia a III-a , eveniment prezentat de Facultatea de Teologie Pitesti, Facultatea de Istorie Pitesti.

Pe 20 noiembrie 2014 are loc , tot la acest muzeu, simpozionul judetean , eveniment sustinut de Universitatea Pitesti, Facultatea de Teologie, Facultatea de Istorie, Alianta Franceza,Pitesti.

Pe 27 noiembrie 2014 are loc colocviul judetean 1918 - Unirea tuturor romanilor, organizat de Cercul Militar Pite?ti, Biblioteca Judeteana Arges, cadre didactice din Arges.

In noiembrie 2014, la muzeu putem sa vedem Portul popular din Arges si Muscel tiparire si lansare de catalog sub aripa Consiliului Judetean Arges.

In perioada 8-18 decembrie are loc evenimentul pentru scoli si gradinite Te uita cum ninge decembre! editia a III-a. Colaboratori: Gradinite si Scoli generale din judetul Arges.

Pe 10 decembrie 2014 are loc evenimentul Masca populara, editia a III-a prezentat si sustinut de Scoli generale din judetul Arges.

Pe 11 decembrie 2014 are loc Decoratiuni pentru bradul de Craciun, editia a III-a .

In perioada 15-18 decembrie 2014 are loc manifestare cultural-artistica de colinde Deschide usa, crestine! editia a X-a.Tags: