Firme Mobila Pitesti

Mobila Pitesti

Alprom SA

Alprom este unul dintre cei mai mai mari produc?tori de mobilier ?i produse semifinite din lemn din Romania. Marca Alprom reprezint? mobila din lemn masiv autentic?, recunoscut? prin calitate ?i durabilitate.

.....

Daclma Compit 7 comercializeaza feronerie pentru mobila si tamplarie, transport intern si international.

Dimaserv Mob Furniture

A fost infiintata in anul 2004 si comercializeaza accesorii mobila fabricate in Romania, Italia, Germania, Austria, Turcia.

Domicilia

Domicilia va ofera solutii complete pentru amenajarea unui spatiu de birou si al locuintei dumneavoastra. Firma noastra este specializata in productia de mobilier la comanda pentru locuinta, birou, hotel.

Este franciza a retelei de mobila Elvila.

Productie de mobilier de inalta calitate, cu o gama variata de culori, folosind accesorii moderne.

Articolele de mobilier pentru interior din lemn masiv sunt reunite in colectii si garnituri destinate camerelor de zi, holurilor, sufrageriilor, bucatariilor si spatiilor cu decoratiuni. Acestea colectii includ mese, bufete, vitrine, dulapuri, comode TV, oglinzi, mese de cafea si biblioteci etc.

Slava

Importa si comercializeaza biblioteci, dormitoare, canbapele, fotolii, mobilier lemn masic, mobilier modern, clasic, mobilier baie, mobilier birou, bucatarii, mese, mobilier gradina, seminee.

Waltex Impex

Comercializeaza mobila living, dormitor, bucatarie, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier stil, accesorii.