Sarbatorile de iarna in Pitesti

Sarbatorile de iarna in Pitesti

Data: 06-11-2014

Sarbatorile de Craciun si Revelionul - mai aproape in Pitesti prin impodobirea orasului.

Iarna 2014 - 2015

Anul acesta, Oraselul Copiilor nu se va ma tine in Parcul Strand, din cauza unor defectiuni la calea ferata a trenuletului. Anul acesta, Oraselul Copiilor va fi organizat in zona stadionului Nicolae Dobrin, Ón dreptul tribunei a doua, si va fi deschis in perioada 19 decembrie 2014 - 5 ianuarie 2015.

Strada Mare centru Pitesti - luminite de Craciun:
Strada Mare Pitesti - luminite de Craciun

Iarna 2013 - 2014

Sarbatorile de iarna se apropie si iarna e una bogata in zapada anul acesta.

Din 18 decembrie in Parcul Strand s-a deschi Oraselul copiilor, unde se pot gasi obiecte de sezon textile, alimentare, diverse obiecte cum ar fi sorcovele.

Orasul a fost impodobit cu ghirlande luminoase, pe principalele artere din oras, cat si mai ales in centrul municipiului. Fantana arteziana cantatoare are si ea straie de sarbatoare, fiind impodobita cu braduti naturali impodobiti si jocuri de ghirlande luminoase colorate, creand o atmosfera feerica potrivita venirii Craciunului si Anului Nou.

Un brad mare natural a fost impodobit langa Teatrul Alexandru Davila, cu globuri, betea si lumini.

Mai jos va invitam sa admirati Pitestiul in straiele de sarbatoare , imagini surprinse de noi atat ziua cat si seara.

Va asteptam pe toti in Municipiul Pitesti.

Cladirea Finante Arges   Fantana Cantatoare de sarbatori - Pitesti   Primaria Pitesti iarna 2009 Centru Pitesti iarna 2009 Pomi de iarna centru Pitesti 2009 Fantana Cantatoare Pitesti iarna 2009-2010

In Padurea Trivale s-a instalat un patinoar artificial care a adunat multa lume pusa sa dea jos sarmalele de sarbatori. Anul trecut, acesta a fost amplasat in centrul Pitestiului, langa Teatrul Al. Davila. Priviti:
Patinoar Padurea Trivale

Iar in centrul Pitestiului, in apropierea Craciunului, in fata Primariei, s-a amplasat un foisor care reda scena nasterii Domnului, care ne face sa realizam mai bine acest moment religios. In tarc erau si 3 oite reale, vii, care vegheau linistite din fanul moale la scena Nasterii li Isus .
Foisor Nasterea Domnului Isus Hristos
Lumini de Craciun - Pitesti

Tags:sarbatorile de Craciun, sarbatorile de iarna, Oraselul Copiilor, ghirlande de iarna