Firme Transport Pitesti

Transport Pitesti

Servicii de tractari auto, tractari auto in Pitesti, tractari in Bucuresti, tractari in Arges, tractari in Brasov, tractari autoturisme, tractari masini, tractari nonstop pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Amal Tour, Agentie din Ramnicu Valcea, de transport persoane.

CFR

Afla mersul trenurilor in Romania, telefoane statii feroviare.

Firma este infiintata in 1992 , cu sediul in Mioveni , si are ca obieact de activitate transport de persoane intern si international

Curse internationale transport persoane cu Eurolines

S.C. ATLASSIB S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de calatori.

Gara Sud CFR

Program si statie feroviara CFR Gara Sud Pitesti, Birou informatii, Agentia de turism CFR.

International Lazar Company

International Lazar Company ofera servicii de transport international.

Compania KRIS FLOR a fost īnfiin?at? īn 2005, oferind servicii de transport agabaritic, īnchirieri utilaje, import de utilaje.

Firma este infiintata in 1994 , cu sediul in Mioveni , si are ca obieact de activitate transport de persoane intern si international .

Campulung (Arges), jud. Arges

Firma de transport in comun, transport persoane, pentru municipiul Pitesti.

transport marfa

Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie.

Ubi Trans B B

UBI TRANS B&B realizeaza transporturi rutiere interne si internationale in regim exclusiv sau grupaj, in conditii sigure, rapide si eficiente.

Firma face transport de persoane Pitesti - Mioveni si retur.